Despre program

Sustinem brandurile romanesti

Programul Cel Mai Promitator Brand Romanesc este o platforma pentru antreprenorii romani, al carui obiectiv este sustinerea brandurilor romanesti si promovarea brandingului. Competitia este deschisa acum si Start-up-urilor. La final, castigatorul va beneficia de un program de branding gratuit.

In competitie se pot inscrie companiile mici, medii si mari care au in portofoliu un brand romanesc (de produs/serviciu/corporatie) pe care doresc sa-l relanseze sau sa-l revitalizeze.

Mai multe detalii despre Eligibilitatea participantilor.

Castigatorul beneficiaza de expertiza Seed Consultants in dezvoltarea unui program de branding gratuit particularizat nevoilor castigatorului, constand in: analiza si strategie de brand, redesenare identitate vizuala pentru produs, serviciu sau companie sau design de ambalaj, ghid cu reguli de identitate.

Despre Seed Consultants

Suntem singura agentie de branding din Romania care are un parteneriat de lucru cu Landor Associates, o companie internationala de consultanta de brand si design. Landor Associates este una dintre cele mai importante companii de branding globale, avand birouri in peste 20 de locatii. Ca urmare, Seed Consultants, partener exclusiv in Romania, beneficiaza de o metodologie de lucru care a stat la baza crearii unor branduri internationale de renume, devenite “lovemarks”.

Programele noastre de branding implica workshop-uri si dezbateri derulate impreuna cu clientii, care se implica astfel activ in (re)definirea brandurilor lor. Printre clientii Seed Consultants se numara branduri romanesti renumite precum: Scandia Food, Angst, Radio ZU, Petrom City, MedLife, Antena 1 etc.

Procedura de evaluare

Un juriu format din specialisti in economie, market research si brand image va decide brandul castigator, tinand cont de urmatoarele criterii:

  • argumentarea nevoii de branding
  • potentialul de dezvoltare locala/internationala a brandului
  • tendintele categoriei din care face parte brandul
  • nota de atractivitate a programului de branding, din perspectiva organizatorului

Medalia Cel Mai Promitator Brand Romanesc

medalia-cel-mai-promitator-brand

Cea de-a treia ediție Cel Mai Promițător Brand Românesc a adus un set nou de servicii, prin introducerea Medaliei Cel Mai Promițător Brand Românesc, de care vor beneficia mai multe branduri din diferite categorii și sectoare.

Medalia va fi aplicată contracost de către beneficiari pe touchpoint-urile cu impact maxim pentru brand: ambalaj, spot, ad de presă, website, cărți de vizită, etc.

Contact us

Email: hello[at]inoveo.ro
Telefon fix: 0740.111.771

Adresa:

Blv.Dacia nr.30, etaj 1, Cladirea Mecano
Bucuresti, Romania

Medalia

medalia