Juriu

156px_156px alb negru scneckerCamelia Șucu
Camelia Șucu, deținătoarea retailerului de mobilă Class Living, s-a făcut remarcată în domeniul afacerilor și antreprenoriatului printr-un portofoliu variat în zone de activitate precum design, lifestyle, nutriție și agricultură.

top

156px_156px alb negru scneckerFelix Stoeckle
Cu o experiență de 20 de ani în Marketing și Branding, Felix Stoeckle este, în prezent, partener al biroului Prophet Berlin. Un plus al activității sale este dat de specializarea în brand-led business transformation și model innovation.

top

156px_156px alb negru_elene cristianElena Cristian
Elena Cristian are o experiență de peste 15 ani în presa scrisă la Financiarul și Gândul. În prezent a preluat direcția editorială a revistei Income Magazine fiind redactor șef al publicației.

top

156px_156px alb negru_elene cristianRoxana Iancu
Roxana Iancu notează în portofoliul său cunoștințe remarcabile din arii precum dezvoltarea brandului, marketing și comunicare. În momentul actual ocupă funcția de Consumer Marketing Manager, coordonând toate activitățile de marketing în cadrul companiei PPS HP România.

top

156px_156px alb negru_elene cristianCristiana Ionescu
Timp de 13 ani a coordonat numeroase campanii de atragere de fonduri, fapt ce a desemnat-o câștigătoare a premiului “Cel mai bun Fundraiser” din România. În paralel sprijină cauzele copiilor, părinților și bătrânilor aflați în dificultate, educația și ecologia.

top

156px_156px alb negru tudoroiuDan Tudoroiu
Dan Tudoroiu are o vastă experiență în marketing și comunicare. În ultimii 10 ani a lucrat pentru publicații de referință din presa românească: senior brand manager la Income Magazine, marketing manager la Financiarul, brand manager la Business Magazine, brand promoter la Gazeta Sporturilor și Jurnalul Național.

top

156px_156px alb negru_ema_beckmannEmma Beckmann
După ce a dezvoltat peste 20 de proiecte globale de branding B2B și B2C în vestul Europei, Emma Beckmann este în prezent Country Director Rusia la Landor Associates și are o experiență bogată în sfera branding-ului.

top

156px_156px alb negru_dokitzaDochiţa Zenoveiov
Este Managing Director Seed Consultants Partener Landor din iunie 2007. A dezvoltat de-a lungul carierei o serie de proiecte de branding B2B și B2C, unele dintre acestea fiind încoronate cu premii internaționale la REBRAND și American Design Awards.

top

156px_156px alb negru scneckerNiels Schnecker
Niels Schnecker este realizator de programe la postul de televiziune Antena 3. Pe lângă experienţa sa îndelungată ca om de televiziune, Niels Schnecker are pregătire şi în management financiar, management strategic, fiind Managing Senior Partner la firma de consultanţă Schnecker van Wyk & Pearson din 1992.

top

156px_156px alb negru cristian popaCristian Popa
Actualmente director al Companiei de Cercetare Sociologică și Branding CCSB, Cristian Popa are o remarcabilă experiență în marketing și vânzări. A lucrat pentru companii renumite precum Procter & Gamble, Inbev sau Tnuva.

top

Contact us

Email: hello[at]inoveo.ro
Telefon fix: 0740.111.771

Adresa:

Blv.Dacia nr.30, etaj 1, Cladirea Mecano
Bucuresti, Romania

Medalia

medalia